Diensten

Onze Diensten

 inna lilahi wa inna ilayhi raji3oen

Begraven in Nederland

Begraven in Nederland is voor moslims populairder dan ooit geworden. Dit komt mede door de wereldwijde maatregelen met betrekking tot het COVID-19 virus waardoor men noodgedwongen in Nederland begraven moest worden. In vrijwel iedere Nederlandse gemeente zijn er tal van islamitische begraafplaatsen bijgekomen die zelfs eeuwige grafrust garanderen.


Bij het begraven in Nederland zorgen wij vanaf het eerste contact met u ervoor dat het gehele proces inclusief dodenwassing, gebed in de moskee en overlijdensdocumenten geregeld wordt. Samen met u kiezen wij de beste islamitische begraafplaats en zorgen wij ervoor dat er binnen afzienbare tijd begraven wordt, zoals de islamitische wet- en regelgeving (Sunnah) ons voorschrijft.


Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en tarieven voor een begrafenis in Nederland te bespreken.

Neem contact op
Islamitische begraafplaats
repatriering moslims

Repatriëring

Begraven worden in het vaderland is een bekende laatste wens van vele moslims. Wij nemen het gehele proces uit uw handen en dragen zorg door onder andere alle benodigde internationale documenten en de dodenwassing te faciliteren. Dankzij onze expertise in het transporteren van overledenen naar het buitenland, zijn wij in staat om uw wensen met de grootste zorg uit te voeren tegen scherpe tarieven.


Vandaag de dag kunnen wij repatriëren naar landen in:

- Noord Afrika (Marokko, Algerije, Egypte, Soedan etc.)

- West Afrika (Ivoorkust, Mali, Nigeria, Senegal, Ghana, Liberia, etc)

- Midden Oosten (UAE, Jordanië, Oman, Qatar en delen van Irak / Syrië)


Vragen over repatriëren? Neem gerust contact op om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op
Share by: